Ostavio najprestižniju Alfu na servisu pa primio poziv: “Imali smo nezgodu“

NESVAKIDAŠNJI prizor ovih se dana širi društvenim mrežama.

Fotografija prikazuje Alfin model Giulia “parkiran“ na krovu Porschea 911, a sa stražnje strane je i razbijeni Mercedesov terenac. Sve u svemu, fina hrpa skršenog lima iza koje se krije značajna šteta i vjerojatno još zanimljivija priča. 

Naime, vlasnik skupocjene Alfe Romeo Giulia QV koja performansama ulazi u domenu supersportaša ostavio je svog limenog ljubimca na servisu. Tamo su trebali otkloniti neke manje kvarove na automobilu. Vlasnik je očekivao poziv iz servisa i zaprimio ga. Ali umjesto da sazna kako je auto spreman za isporuku, saznao je novost od koje mu se smrknulo. 

 

RIP my Alfa
byu/Over_Inevitable6630 inAlfaRomeo

“Imali smo nezgodu s vašim automobilom“, kratko su ga informirali i potom objasnili da je do nesreće došlo na testnoj vožnji. Put im je presjekao monovolumen, pa je vozač naglo skrenuo, pogodio drvo, poletio u zrak i sletio na Porsche 911. Pritom je udario i Mercedes CLE. Oba automobila su za otpis, a popravak će dočekati samo Mercedes. 

Neke informacije na Redditu idu u smjeru da je djelatnih servisa bio pod utjecajem alkohola, dao po gasu i precijenio svoje mogućnosti, ali vlasnik automobila u to ne vjeruje. U svakom slučaju, očekuje odštetu za automobil u kojem je uživao tek pet mjeseci. 

 

Brand new 911 and a Mercedes Torpedoed on a test drive by an Alfa
byu/rockdude625 inPorsche

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *