Pogledajte auto koji su osmislili dizajneri iz BMW-a, Volkswagena i Volva

GRUPA auto dizajnera je zajedničkim snagama stvorila ovaj atraktivni automobil.

Ovaj prelijepi coupe nosi ime Aegis, a nastao je nakon što su se na projektu udružila doista renomirana imena automobilskog dizajna. Iz Volkswagena dolazi Grigorii Butin, BMW Dremaworks predstavlja Quichen Lee, dazz Design team zastupa Sandeep Dasari, a Volvo Tiago Aiello. Posljednje ime u timu je Artem Shkirenko. 

Njihov zajednički projekt dolazi kao atraktivni sportski coupe koji veličinom odgovara Aston Martin Vantageu. Recept je poznat, a uključuje nisku siluetu, prednjicu s velikom maskom i tankim LED svjetlima te obilje staklenih površina. 

Upravo najviše fascinira toliki udio staklenih površina ukazujući da se radi o digitalnom prototipu. Sigurno je da bi proizvodna izvedba bila daleko “konzervativnija” po tom pitanju.

Jednako unikatan dizajn je vidljiv i u kabini s futurističkim volanom, ali i retro detaljima. Čiste linije i obilje svjetla dominiraju ovim prozračnim coupeom lišenim utega brojnih ekrana. Kako olakšavajuće i inspirativno! Tko zna, možda jednom doživimo ovakav automobil i u ponudi nekog proizvođača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *