VIDEO Pogledajte dosad neviđeni video tragično preminulog Kena Blocka

DANAS je objavljen dosad neviđeni video koji je Ken Block, planetarno slavni reli vozač i jedna od najvećih YouTube zvijezda ikada, snimio u studenom prošle godine. Bilo je to manje od dva mjeseca prije njegove tragične smrti, kada je u dobi od 55 godina poginuo u nesreći s motornim sanjkama.

Prvi je video Gymkhana, lude vožnje po neobičnim i često urbanim mjestima, Block snimio 2008. godine: video je postao viralan, a Block jedna od najvećih zvijezda interneta. Njegova nevjerojatna kontrola Subaru Impreze WRX tijekom vožnje po napuštenom aerodromu postala je planetarno poznata, a u sljedećih 15-ak godina Ken Block je snimio još brojne verzije Gymkhane te sakupio milijune gledanja. 

Njegov zadnji video zove se Electrikhana Two, a slavni vozač juri Mexico Cityjem u električnom automobilu Audi S1 e-tron quattro Hoonitron, inspiriranom slavnim relijaškim automobilom grupe B Audi Sport quattro S1 iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Prototip Kena Blocka imao je šasiju od karbonskih vlakana te dva električna motora koji skupa daju brutalnih 670 KS. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *