Nova Lancia: Ukrao prototip i potopio ga pa fotografije završile u medijima

IZ KANALA izvučen ukradeni prototip nove Lancije: ovo je novi Ypsilon.

Pojam preranog curenja fotografija upravo je dobio novi smisao. Naime, u javnost su doista procurile fotografije nove Lancije, i to nakon što je automobil završio u kanalu. Kako izvještavaju francuski mediji, vatrogasci u regiji Montbeliard  su obaviješteni jučer ujutro kako je u kanalu neki automobil kojem je krov još uvijek iznad vode. 

 

Ekipa je ubrzo stigla na mjesto nesreće, a uposleni su i ronioci. Međutim, nitko nije pronađen pa se pretpostavlja da je automobil napušten. Pravo iznenađenje uslijedilo je pri podizanju automobila. Utvrđeno je kako se radi o prototipu nove Lancije Ypsilon koji je nedavno ukraden.

Fotografije su ubrzo objavljene u brojnim medijima, pa smo tako dobili priliku vidjeti izgled modela koji će na tržište stići iduće godine. Možemo vidjeti neke detalje s koncepta Pu+ra poput crnih obruba kotača i specifično oblikovanih staklenih površina s izraženim okvirom. 

Podsjetimo, novi Ypsilon koristi e-CMP platformu, a koristit će i elektromotorni pogon s motorom od 156 KS i baterijom kapaciteta 51 kWh. Doseg bi trebao biti na razini od sasvim solidnih 400 km. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *